Tarkett is een internationale marktleider in innovatieve oplossingen voor vloerbedekking en sportveldbekleding. Met een breed scala aan producten, waaronder vinyl, linoleum, tapijt, rubber, hout, laminaat, kunstgras en atletiekbanen, bedient Tarkett klanten in meer dan honderd landen wereldwijd door middel van hun strategische merken waaronder Tarkett en Desso.

 

Met 12.500 medewerkers en 34 productielocaties verkoopt Tarkett dagelijks 1,3 miljoen vierkante meter vloeroppervlak voor ziekenhuizen, scholen, woningen, hotels, kantoren, winkels en sportvelden. De Groep zet zich in voor duurzame ontwikkeling en heeft een eco-innovatiestrategie geïmplementeerd die is gebaseerd op Cradle to Cradle principes en bevordert de circulaire economie, met als uiteindelijke doel bij te dragen aan de gezondheid en het welzijn van mensen.

 

Geïntegreerde vloeroplossingen voor de ultieme vloerervaring

Tarkett biedt geïntegreerde vloeroplossingen die aansluiten op specifieke behoeften van de klant. Elke vloeroplossing is uniek en draagt bij aan verbetering van de kwaliteit van leven voor hen die erop wonen, werken of recreëren. Deze vloeren leveren betere prestaties en rendementen over de hele levensduur. De eindgebruiker profiteert intussen van het comfort, het welzijn, de veiligheid, het vertrouwen en de inspiratie die de vloeren van Tarkett bieden. Een breed assortiment van, onder meer, vinyl, linoleum, laminaat, hout, sportondergronden en accessoires stelt Tarkett overal ter wereld in staat om een markante vloerervaring te realiseren. Alle vloeroplossingen van Tarkett bieden tastbare functionele, zintuiglijke en ecologische voordelen voor elk project, of het nu gaat om overheids- of commerciële projecten, woningen, sportvoorzieningen, nieuwbouw of renovatie.

 

Functioneel

Tarkett creëert duurzame, gemakkelijk te leggen vloeroplossingen met uitstekende reinigings- en onderhoudskenmerken dankzij unieke oppervlaktebehandelingen. Deze hoogwaardige vloeren bieden de beste productiviteit tegen de laagst mogelijke levensduurkosten op de markt, en leveren uitstekende rendementen voor onze klanten.

 

Zintuiglijk

De vloeroplossingen van Tarkett strelen alle zintuigen en creëren een omgeving waar de kwaliteit van leven voorop staat. Het gevarieerde assortiment van dessins en ontwerpen, kleuren en patronen biedt voor elke toepassing de perfecte keuze, en de uitstekende akoestische eigenschappen en de voelbare zachtheid onder de voeten geven een gevoel van comfort en welzijn.

 

Ecologisch

Tarkett is voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om het aandeel van gerecycled materiaal in zijn vloeroplossingen te vergroten en heeft altijd nieuwe manieren geïntroduceerd om verspilling van grondstoffen te voorkomen. De slipbestendige en elektrostatische producten van Tarkett vergroten de veiligheid van gebouwen en de lage uitstoot van vluchtige organische stoffen dragen bij aan een betere binnenluchtkwaliteit. Tarkett ontwerpt zijn producten tevens op een zo laag mogelijk verbruik van water, reinigingsmiddelen en energie voor reinigingsdoeleinden, wat leidt tot een kleinere ecologische voetafdruk.

Tarkett-blue
Tarkett NV – Robert Ramlotstraat 89 – 9200 Dendermonde

www.tarkett.be

+32 (0)52 26 24 11 info.be@tarkett.com
Designed by Mediawind