Salubris, al jarenlang dé ‘schoonste’ referentie

Schoonmaakoplossingen moeten niet alleen doeltreffend zijn, ze kunnen u ook flink wat kosten besparen. Deze visie vormt al jarenlang de duurzame rode draad binnen familiebedrijf Salubris, een gerenommeerde totaalleverancier in de schoonmaakwereld.

IJzersterke fundamenten

De ijzersterke fundamenten van het familiebedrijf worden in 1980 in Oostkamp gelegd door Sylvain De Bruycker en zijn echtgenote Maria Van Lierop. Onder de naam De Bruycker – Van Lierop verkoopt het bedrijf diverse artikelen, van EHBO-materiaal tot en met hygiënisch papier. Al snel barst het uit zijn voegen. Er volgt niet alleen een nieuwe uitvalsbasis, maar vanaf 1990 ook de schouders van de tweede generatie wanneer zoon Filip, en even later ook schoondochter Christine en schoonzoon Piet, hun eerste stappen zetten in de schoonmaakwereld.

De frisse, jonge kijk van de tweede generatie en de ervaring van de eerste generatie zijn de sleutel tot een nieuwe sprong voorwaarts. Want onder hun vleugels groeit de specialist in schoonmaakoplossingen gestaag verder. Met een nieuwe locatie, in Beernem, de opening van een eigen opleidingsruimte, het Iso-9001-kwaliteitslabel én de nieuwe, commerciëlere naam Salubris, wat hygiëne betekent in het Latijn.

Salubris: een vast begrip in de schoonmaakwereld

Vandaag is Salubris uitgegroeid tot dé totaalleverancier bij uitstek die alle schoonmaakbehoeften en –noden van zijn klanten invult met een uitgebreid aanbod van onderhoudsproducten, reinigingsmiddelen, schoonmaakmachines, hygiënesystemen en disposable artikelen. Dankzij het 3.000 m2 grote magazijn, de uitstekende ligging van het bedrijf en het transport in eigen beheer, kan Salubris steeds korte leveringstermijnen garanderen. Klanten zijn educatieve instellingen, schoonmaakbedrijven, de voedingsindustrie, professionele keukens, en andere bedrijven. In de Vlaamse zorgsector is Salubris zelfs een van de marktleiders.

Het team, dat nog steeds groeit, telt ondertussen meer dan 35 medewerkers en een kernteam van cleaning consultants die opleidingen geven over een optimaal gebruik van de producten. Met hun knowhow en servicegerichtheid, vertalen zij de Salubris-visie iedere dag in doeltreffende en kostenbesparende maatoplossingen voor iedere klant. Een ding is zeker, met de schoonmaakoplossingen van Salubris, is er geen vuiltje aan de lucht

salubris
Designed by Mediawind