Inspiratiebron en totaalleverancier voor horeca & grootkeuken met dagverse kwaliteitsproducten.


Als groothandel speciaal gericht naar Horeca & Grootkeuken, maken wij er een erezaak van om u de meest exclusieve producten, de beste prijzen en een uitgekiende service aan te bieden.

Met 38.000 producten biedt Horeca Totaal u een totaalassortiment, van nationale tot internationale merken. Artisanale, authentieke en innovatieve producten, exclusief in ons assortiment, zijn al 30 jaar ons paradepaardje, waardoor Horeca Totaal zich heeft kunnen onderscheiden als een totaalleverancier en een volwaardige partner in de foodservice.

Onze aansluiting bij meerdere nationale en internationale aankoopgroeperingen zorgt ervoor dat wij een sterke prijs garanderen. Daarbij proberen wij in elke productgroep een private label aan te bieden, met een uitstekende kwaliteit/prijs-verhouding.
Horeca Totaal bundelt zijn krachten met de “Health & Share” partners omdat we allen dezelfde visie delen. In onze bedrijfsfilosofie en doorheen de dagelijkse werking staat onze klant centraal. Persoonlijk contact vormt hierbij de basis van onze samenwerking.

Horeca Totaal Brugge & Oostende, al meer dan 30 jaar een begrip in de foodservice , met een totaal assortiment, van non-food tot ultravers!

– Assortiment: 38.000 producten in huis > alle mogelijkheden om uw mensen te verrassen
– Groot gamma private label producten, met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
– Ultraversafdelingen in elke vestiging in eigen beheer: groenten & fruit, zuivel, verse vis- & vleesafdeling
– Familiaal bedrijf
– Logistiek in eigen beheer, hierdoor leveren we al vanaf 150 €
– Flexibel: verschillende bestelmogelijkheden: telefonisch, fax, mail, online
Bestellingen worden aanvaard tot dag -1 tot 17u
afnames per stuk of per omverpakking zijn mogelijk
– Persoonlijk contact: ontbrekende producten worden gemeld door uw vaste contactpersoon en indien mogelijk wordt een vervangartikel voorgesteld
– Facturatie per bezorgadres/vestiging
– Innovatief: nummer 1 in het aanbieden van nieuwe trends in non-food en food: glutenvrij, bio, suikervrij, …

 

Naast onze flexibiliteit en assortiment is de persoonlijke aanpak de rode draad doorheen de verdere samenwerking.  Bij Horeca Totaal bent u geen nummer, uw vertegenwoordiger volgt samen met uw vaste contactpersoon uw bestellingen op

horecatotaal
Designed by Mediawind