Furka: voor de inrichting van uw grootkeuken of restaurantkeuken

Drie generaties grootkeukens
Kookt u op grote schaal? En is uw keuken aan vervanging toe, of zelfs nog helemaal onbestaande? Dan is Furka uw ideale partner. Dit familiebedrijf produceert en installeert uw grootkeuken of restaurantkeuken volgens de regels van de kunst – al meer dan vijftig jaar.

 

Exact de keuken die u nodig hebt
Elke grootkeuken is anders. Kookt u voor een school, een rusthuis of een horeca-zaak? Dat zijn dan drie verschillende keukens. Daarom komt Furka altijd eerst ter plaatse kijken wat uw behoeften zijn. We overlopen de mogelijkheden en stellen een vrijblijvende offerte op.

 

Industriële afwasmachines
Mist uw keuken alleen nog een afwasmachine? Furka biedt ze in alle maten en modellen. Een klein toestel voor uw glazen of meteen een machine waarin uw afwas in één keer verdwijnt? Aan u de keuze!

 

Ook voor moeilijke keukens
Is uw keuken heel klein, of verhindert een schuine wand een gemakkelijke indeling? Dan weet Furka raad. Wij bieden méér dan standaardmodellen. Want in ons eigen inoxatelier maken we meubels die precies in uw keuken passen. Zo puzzelen we een perfecte keuken ineen – ook in de moeilijkste ruimtes.

 

Zoekt u een specialist voor uw grootkeuken? Neem dan snel contact op met Furka.

furka
Designed by Mediawind