DISTRAC GROUP: de specialist in zorgmeubilair

Distrac Group is de afgelopen 21 jaar uitgegroeid tot een vaste waarde voor zorginstellingen. Wij bieden deskundig advies bij het aankoopproces en komen met innovatieve oplossingen voor elke specifieke situatie, kaderend in een lange termijnrelatie gebaseerd op vertrouwen.

Raadpleeg de getuigenissen van onze klanten.

 

Distrac is de exclusieve verdeler in de Benelux van TEMPUR-matrassen. Jarenlang wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat Tempur de beste oplossing is ter preventie van decubitus in combinatie met een hoog ligcomfort.

Als Belgische divisie van Stiegelmeyer en Burmeier verzorgt Distrac de verkoop, service en support van innovatieve en hoogwaardige  ziekenhuisbedden, verpleegbedden, nachtkastjes, kasten en bijzettafels. Een breed gamma stoelen, tafels en geriatrische relaxzetels vervolledigen het aanbod.

Daarnaast verdeelt Distrac Group een breed gamma orthesen en prothesen.

 

Salens member ofSalens Studio is lid van Distrac Group en biedt creatieve ondersteuning aan architecten en bouwheren die een partner in interieurinrichting wensen te betrekken bij de renovatie of oprichting van een woonzorgcentrum.
Werner Salens leidt samen met zoon Olivier het ontwerpteam binnen Studio Salens. Hun grootste toegevoegde waarde is de kennis van wat fabrikanten doen en kunnen, en die lat steeds hoger leggen, vindt Werner Salens zelf : “Een architect heeft een visie op de totaalrealisatie, de totaalbouw.
Onze missie is het zorgmeubilair te selecteren, die sfeer creëren, die de architect of bouwheer wenst. Dit bereiken we door continu de druk hoog te houden bij fabrikanten om verder te evolueren in hun productontwikkeling. Kleur mag bijvoorbeeld geen belemmering zijn in de keuze van het assortiment van het interieur. Klanten moeten zich dus niet tevredenstellen met passe-partout oplossingen en algemene delers die je overal terugvindt. U krijgt bij Salens Studio een rijker assortiment.
Een goed gesprek en het bezoek van enkele realisaties, leidt tot een idee, waarbij de authenticiteit van locatie, visie en doelstelling van het woonzorgcentrum bekeken wordt.
Dit idee wordt in een grondplan en 3D-plan weergegeven met bijhorend moodboard, die als werkinstrument voor hele zorgcentrum kan gebruikt worden naar keuzes van kleuren gangen, muren, deuren, gordijnen, vloerbekleding, verlichting, positie elektriciteitspunten… Dit is de meerwaarde die wij u graag aanbieden bij het kiezen voor Salens meubilair.

ditracgroup
Designed by Mediawind